Werken met passie


Eshuis Bouwburo is een eenmanszaak. Ik ben Johan Eshuis, getrouwd met Corrie en vader van Tessa, Colet en Ward. Ontwerpen en het vinden van slimme oplossingen voor mijn klanten zijn mijn passie. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit in te kunnen zetten in mijn werk.

De klant staat bij mij centraal. Ik heb een persoonlijke aanpak en richt me op wat u nodig hebt. Mijn werkzaamheden variëren afhankelijk van uw behoeften. Soms maak ik alleen een ontwerp. Meestal gaat het verder en regel ik de hele verbouwing, van de contacten met de gemeente tot het bestellen van de materialen en het regelen van vakmensen. Alles in nauwe samenspraak met mijn opdrachtgevers. U krijgt oplossingen op maat en u betaalt geen cent te veel.

Werkervaring

Na mijn studie Bouwkunde aan het Hoger Technisch Instituut te Amsterdam, heb ik veel in de winkelbranche gewerkt. Eerst als bouwkundig tekenaar bij HIJ Herenmode en later bij het concern WE als projectleider. Ik was verantwoordelijk voor de renovatie van winkels.

Na de periode bij WE ben ik overgestapt naar AMICI waar ik de bouwkundige afdeling heb geleid in binnen- en buitenland. Na de overname door COOLCAT heb ik meegewerkt aan de ombouw van alle AMICI-filialen naar het COOLCAT-concept.

In 2000 heb ik de Badkamer Design Award gewonnen. Daarna besloot ik voor mezelf te beginnen met het ontwerpen en realiseren van badkamers voor particulieren. Sindsdien heb ik mijn werkzaamheden uit kunnen breiden tot verbouwingen en renovaties van woningen. Daarnaast stel ik mijn diensten beschikbaar voor de retail en scholen.

Mijn kantoor is gevestigd in de woonark waar ik woon. Die ark heb ik verbouwd van een rechthoekige blok tot een luxe villa met twee etages op het water. In deze inspirerende omgeving kan ik me totaal focussen op het vinden van creatieve oplossingen voor uitdagende projecten; ik ben een gepassioneerd werker.